Lukáš Vach – nová posila v Praze


Na začátku roku se náš obchodní tým rozrostl o dalšího velmi schopného člena. Tím je Lukáš Vach, který rozšířil obchodní tým v Praze a bude u nás působit jako product manager a specialista na storage a servery. 


lukas-vach-mcomputers3

V této oblasti má Lukáš velmi bohaté zkušenosti z ASBISU (jeden z největších dodavatelů počítačových komponent). Zde pracoval jako product manager a dělal návrhy řešení pro výběrová řízení. Dříve pracoval ve společnosti TechData (distributor výpočetní a komunikační techniky) také jako product manager (Intel a Kingston).

„Na práci pro M Computers mě lákalo, že bych mohl dělat to, co mě baví. Zároveň bych se dostal blíže ke koncovému uživateli a navrhoval přímo pro něj správná řešení“ říká Lukáš.

Mimo jiné se Lukáš těší, že bude moci předávat své znalosti v oblasti serverů a současně, že se sám něco nového z oboru přiučí.

Doufá také, že by mohl mít více času na svůj koníček – jízdu na kole. Dříve jezdil hodně, ale po odstěhování z Prahy a při dojíždění za prací už moc času nezbylo. „Několikrát jsem zkoušel na kole i jet do práce. Ale následující den jsem byl natolik zničen, že už jsem na kolo neměl ani pomyšlení“ popisuje své pokusy Lukáš. Uvidíme jestli mu nová práce pomůže. Ale sám Lukáš se obává, že nějakou chvilku ho v aktivním tréninku bude brzdit nejen pracovní vytížení, ale i jeho dvě malé dcerky, kterým se snaží věnovat co nejvíce času.

„Lukáše znám dlouho a je to velký pracant, takže se na spolupráci s ním opravdu těším“ dodává ještě k nástupu svého nového kolegy Petr Plodík, se kterým bude nyní Lukáš v Praze sdílet kancelář.