Na eduTeK jsme představili nejnovější Lenovo notebooky

V pátek 24. března jsme se v barvách Lenova zúčastnili v budově Microsoftu pražské části seminářů eduTeK a představili jsme tam nejnovější Lenovo notebooky účastníkům z řad základních a středních škol.


Naše účast

eduTeK_PrahaKonference eduTeK v pražském Microsoftu se z naší firmy účastnil Lukáš Vach z pražské pobočky, který pod hlavičkou Lenovo představil zájemcům novinky z řad Lenovo notebooků.

Celá akce začala již v 8:00 prezentacemi účastníků. Mezi nejzajímavější hlavní programy patřil workshop YSoft be3D eDee – komplexní řešení 3D tisku a modelování ve školách nebo přednáška Jak využít Microsoft cloud: zdarma a naplno. Zajímavé byly také doprovodné aktivity, které zahrnovaly interaktivní hračky či virtuální realitu. Závěr konference patřil kolem 14:00 diskuzi s partnery a společnému obědu.

Co je eduTeK?

edutek_logoAkce EduTeK jsou vzdělávací technologické a metodické konference určené pro ředitele, pedagogy, ict metodiky, vzdělávací instituce i ict integrátory. V rámci konference probíhá vždy řada workshopů a přednášek, jsou představena akreditovaná řešení partnerů konference a účastníci si mohou osobně vyzkoušet interaktivní hračky pro rozvoj logického myšlení, deskové hry, virtuální realitu a jiné 3D aplikace. Mezi hlavní témata konferencí patří EU financování, rozvoj kompetencí pedagogů, kyberbezpečnost, cloud computing, programování, specializované učebny a internet věcí (IOT).

Pozvánka

Se zástupci naší firmy se na konferenci eduTeK můžete potkat v dalších plánovaných termínech. Zaregistrujte se a přijďte.

  • 6. 4. 2017 v Brně
  • 7. 4. 2017 v Olomouci