DNS Awards 2017

Tento rok jsme získali ocenění DNS Awards 2017 v kategorii „Lenovo“.

Naše společnost získala prestižní ocenění DNS Awards od společnosti DNS a.s. Ta je nejvýznamnějším IT distributorem s přidanou hodnotou na českém trhu. Ocenění bylo uděleno za spolupráci a obchodní úspěchy naší firmy v prodeji Lenovo produktů a služeb ve fiskálním roce 2017.

Slavnostní předávání cen nejlepším partnerům divize IBM & Lenovo proběhlo 18. května 2017 ve Fashion Club Prague.  U samotného předávání jsme bohužel chyběli, protože větší část firmy v tu dobu byla na cestě do Rakouska, kde jsme se chystali na zdolávání divokých řek a ferrat. Nicméně k nám ocenění doputovalo a s radostí jsme ho převzali.

Naše firma patří mezi TOP 10 dodavatelů Lenovo na Českém trhu a to právě i díky úzkému partnerství s DNS. Pro zákazníky máme ve Zlíně otevřený největší Lenovo showroom na Moravě, kde jsou vystavené téměř všechny typy notebooků Lenovo na trhu a nejnovější technologie Lenovo. Provozujeme internetový obchod Lenovoshop.cz, kde kromě klasického e-shopu máme také B2B portál se speciálními cenovými nabídkami pro firmy. Kromě firem dodáváme Lenovo i do veřejných a státních institucí a to nejen jednorázově ale i v rámci dlouhodobých dodávek a spolupráce. Jsme autorizovaný servis Lenovo, takže jakékoliv požadavky na úpravy či opravy dodaného zboží řešíme rychle a kvalitně. K našim produktům nabízíme bezkonkurenční expresní servis a další služby. Věříme, že i toto přispělo k ocenění, které jsme získali.

O DNS Awards 2017 na stránkách společnosti DNS