V březnu 2018 proběhlo již tradiční setkání partnerů společnosti IBM, na kterém jsou předávána ocenění pro nejlepší obchodní partnery. Titul IBM Partner roku 2017 získala společnost M Computers.


Michal Štěrba, M Computers

Michal Štěrba, M Computers

Společnost IBM, která patří mezi přední světové společnosti v oboru informačních technologií, na této akci známé pod názvem IBM Partner roku pravidelně oceňuje své nejlepší obchodní partnery v jednotlivých kategoriích. Naše společnost M Computers získala ocenění IBM Partner roku 2017 za projekt STG.  Tímto projektem bylo datové úložiště o velikosti 25PB postavené na IBM technologiích. Ocenění pro IBM partnera roku 2017 převzal při slavnostním udílení cen jednatel společnosti M Computers, pan Michal Štěrba.

Toto ocenění je pro nás důkazem, že našim zákazníkům dlouhodobě dodáváme řešení a služby v nejvyšší kvalitě, říká Michal Štěrba a pokračuje: Zároveň je pro nás i odměnou za tvrdou práci, kterou všichni zaměstnanci firmy vykonávají celý rok. Za toto ocenění bych tedy chtěl poděkovat nejen společnosti IBM, ale především našim zaměstnancům a zákazníkům.

Spolupráce s IBM

Firma M Computers je důležitým dodavatelem HPC (high performance computing) systémů pro komerční i nekomerční sféru. Specializuje se na dodávky výpočetních clusterů, velkokapacitních úložišť, serverů a datových úložišť. S firmou IBM udržuje dlouhodobé partnerské obchodní vztahy. I díky velmi úzké spolupráci s IBM je společnost M Computers schopná zákazníkům přinášet komplexní a velmi efektivní řešení, navrhnutá dle jejich aktuálních požadavků a potřeb.