Lenovo Exclusive Store v novém designu

Námi provozovaný největší Lenovo showroom na Moravě se oblékl do nového.

Společnost Lenovo změnila v průběhu tohoto roku svoje logo i webové stránky. Proto se i Lenovo Exclusive Store ve Zlíně (největší showroom Lenovo produktů na Moravě) dočkal změny interiérů. Klíčovým prvkem nového stylu je logo firmy Lenovo, pohyb a energie. Celkový koncept působí mladistvým a svěžím dojmem plným hravosti.

Společnost Lenovo navrhovala nové logo s důrazem na vysokou adaptabilitu skrze všechny produkty, které firma vyrábí (osobní počítače, telefony i firemní hardware). Nový vzhled má být digitálním oknem do světa a je spojen především s pohybem a energií, což se odráží i v novém hesle „Never Stand Still“. Na českém trhu drží společnost Lenovo významnou pozici v segmentu osobních počítačů. Silné postavení potvrzuje také na poli notebooků a tabletů, kde patří mezi tři nejpoužívanější značky na našem trhu. V loňském roce Lenovo také oficiálně uvedlo na český trh své portfolio chytrých telefonů a zároveň stabilně rozšiřuje nabídku serverů, síťových řešení a úložišť pro firemní i domácí využití.

Všechny tyto produtky a služby nabízíme také na našem e-shopu lenovoshop.cz a na naší pobočce Lenovo Exclusive Store ve Zlíně.