Březen 2017 – Představení progresivní technologie ukládání dat a 15 let s vámi

Vážení přátelé, obchodní partneři,

DSC_0415nezadržitelně se nám blíží jaro, roční období, na které se já osobně každoročně těším. Je ve znamení nového elánu a člověku vždy po dlouhé a chmurné zimě vlije energii do žil. Tento rok máme pro radost a optimismus určitě dobrý důvod – rok 2017 je pro M Computers významným milníkem, neboť oslavíme 15 let od jejího vzniku.

Za těchto 15 let jsme i společně s Vámi – našimi zákazníky, urazili velký kus cesty. Od prvních krůčků na poli prodeje počítačů až po dnešní široké portfolio specializovaných řešení a služeb v oblasti IT. Firma M Computers dnes stojí pevně na svých nohách, může slavit nemálo úspěchů a na budoucnost se dívá sebevědomě a s optimismem. Velké díky za uplynulých 15 let patří zejména všem členům našeho týmu, kteří firmu neustále posouvají vpřed. Osobně mě velice těší, že mnoho kolegů s námi toto období prožilo od samého začátku. Naše 15leté jubileum pro nás neznamená jenom úspěch, ale také závazek do budoucna, abychom se dále zlepšovali a přinášeli Vám ještě chytřejší „řešení, která Vás budou bavit!“

I přes letošní tuhou zimu jsme v M Computers nezaháleli a hned počátkem roku rozšířili náš obchodní tým o nového kolegu Lukáše Vacha, který k nám přišel ze společnosti ASBIS a je specialistou v oblasti serverových a storage řešení. Obchodně tradičně slabší první kvartál jsme využili k přípravě projektu vzdělávání zaměstnanců a zdokonalení interních procesů firmy, což nás opět posune o několik kroků dále. Na akci Ozvěny Supercomputingu jsme také prezentovali získané poznatky z konference SuperComputing 2016. Připravili jsme pro Vás také představení oceněného petabajtoveho úložiště a 21. března rádi přivítáme všechny zájemce o progresivní technologie ukládání dat.

Pohodové jaro plné optimismu bez jarní únavy Vám přeje Peter Dubnický

Pozvánka: Petabajt chytřeji a levněji

(21. března 2017)

Rádi bychom Vás pozvali na prezentaci a prohlídku enterprise řešení  1PB storage za neuvěřitelně nízkou cenu, kterou jsme dodávali na Masarykovu univerzitu v Brně. Součástí akce budou prezentace odborníků z IBM, Infortrend a také M Computers. V programu je zařazena i prohlídka datového centra Masarykovi univerzity.

Více o akci a registrační formulář naleznete zde.

Zúčastnili jsme se akce Ozvěny SC16

Akce Ozvěny SC16 byla zaměřena na aktuální trendy v oblasti superpočítačů a navazovala na konferenci SC16, které jsme se také účastnili. Akci Ozvěny SC pořádaly společnosti DNS a.s. a ELI Beamlines. Více zde.

ignis05Již 15 let na trhu

Při příležitosti oslavy 15. let působení společnosti M Computers na českém trhu jsme se rozhodli uspořádat 7. června 2017 neformální oslavu tohoto významného výročí. A protože chceme, aby vás naše řešení stále bavila, tak jsme oslavu spojili se světovou soutěží ohňostrojů Ignis Brunensis na Brněnské přehradě. Už teď se můžete těšit nejen na ohňostroje, ale i různé sportovní aktivity a soutěže, zajímavé prezentace, raut a mnoho dalšího. Sledujte náš web a LinkedIn, kde se včas dozvíte další podrobnosti.

 

Lenovo ThinkPad E560 s Intel Core i5 za nejnizsi cenu na trhu

Lenovo ThinkPad T450 s Intel Core i5 SSD a dotykovym displejem za nejnizsi cenu na trhu