Kulturní večer s obchodními partnery

Po loňském úspěšném roce jsme se i letos rozhodli uskutečnit jedinečný kulturní zážitek, kdy jsme spolu s našimi obchodními partnery vyrazili za kulturou.


Zákazníci a dodavatelé spolu s M Computers na muzikálu

I tento rok jsme zavítali do Městského divadla Brno, tentokrát však na hudební scénu, kde se odehrál proslulý muzikál Mamma Mia! Na prknech tohoto divadla mělo představení premiéru 19. října 2019, měli jsme tak možnost zhlédnout jej mezi prvními. Po skončení inscenace jsme se společně přesunuli do divadelní restaurace Nekonečno, kdy jsme si spolu s našimi zákazníky a dodavateli mohli vyjádřit svoje pocity z tohoto kulturního zážitku. Příjemný večer tak pokračoval za doprovodu dobrého jídla a pití, ale i díky zásluze hudebního zpestření kapely Jazzycats.

Legendární muzikál Mamma Mia!

A díky čemu nás vlastně muzikál upoutal? Toto představení je celosvětově známé nejen díky stejnojmennému filmu, ale zejména díky nesmrtelným hudebním hitům kapely ABBA. Mamma Mia! se tak řadí mezi tzv. jukebox muzikály, kdy se pro již existující písně vymyslí nový, originální příběh, do nějž se povětšinou známé hity zasadí. Jak jsme zmiňovali, tak v Brně byla premiéra na podzim tohoto roku, světově však zcela poprvé mohli diváci představení zhlédnout již před dvaceti lety, a to v londýnském Prince Edward Theatre, kdy byl nominován na čtyři ceny Laurence Oliviera a následně i na pět amerických cen Tony, když byl v roce 2001 úspěšně uveden na Broadwayi.

Diváky tak inscenace zaujme nejen díky své pověsti, která ho předchází, ale i díky romantickému příběhu doprovázeného legendárními songy zmiňované švédské skupiny jako Super Trouper, Dancing Queen, Money, Money, Money či The Winner Takes It All. Příběh má dále svižnou komediální zápletku, kdy se se dvacetiletá Sophie snaží v den své svatby zjistit, kdo je její otec, a proto na malebný řecký ostrůvek pozve všechny tři potenciální nápadníky z minulosti své matky.