Virtuální charitativní běh

Rádi podporujeme projekty, které pomáhají druhým a proto jsme neváhali a zapojili se do Virtuálního charitativního běhu pro pomoc seniorům.


Ani současná doba nás neodradila od sportovních aktivit. Hlavně ne od těch, díky kterým můžeme podpořit ty, co to zejména právě v těchto časech potřebují nejvíce – naše seniory. Tímto účast na projektu VIRTUAL CHARITY NN NIGHT RUN pro nás byl jasnou volbou.

Tento virtuální charitativní běh se uskutečnil
1. května a virtuální byl v tom smyslu, že účastníkům bylo na mail posláno startovní číslo nebo že se mohlo vyběhnout v noci i ve dne kdekoliv po celé ČR. Tímto jsme se s kolegy mohli do projektu zapojit, aniž bychom byli spolu. Výtěžek z charitativního běhu putoval Nadaci Krása pomoci pro seniory, která pomáhá seniorům, co chtějí dál žít ve svém domácím prostředí a mohou se tak vyhnout institucionální formě péče. Současně tato nadace podporuje i další vybrané neziskové organizace, které poskytují podporu seniorům.

Symbolická vzdálenost tohoto „závodu“ měla být tři kilometry, což jsme každý pojal po svém. Někdo cílil na nejrychleji zaběhnutý čas a někdo běžel tak daleko, co mu nohy stačily. Na výsledcích ale tolik nezáleží, rádi jsme udělali něco dobrého nejen pro naše zdraví, ale zároveň jsme tímto přispěli dobročinné akci.