Na začátku léta představila společnost NVIDIA novou generaci nejvýkonnějších výpočetních akcelerátorů Ampere a produkty NVIDIA A100 a NVIDIA DGX A100. Přijďte na náš seminář a dozvíte se vše o novinkách na poli HPC a AI výpočtů.

Novinky ze světa superpočítačů, NVIDIA Ampere

V květnu letošního roku představila NVIDIA několik novinek ve svých nejvýšších produktových řadách postavených na architektuře Ampere. Jde především o aktuálně nejrychlejší HPC a AI akcelerátor na trhu NVIDIA A100 SXM4 a superpočítač NVIDIA DGX A100. V červnu pak byla oznámena PCIe verze akcelerátoru NVIDIA A100. Během semináře představíme hlavní technologické vychytávky nových produktů a porovnáme je se stávajícími NVIDIA kartami GeForce, Titan, Quadro nebo Volta včetně cenového porovnání. Dalším zajímavým produktem je platforma HGX A100 se čtyřmi a osmi NVIDIA 100 SXM4 akceletárory, kterou dala NVIDIA k dispozici OEM a ODM výrobcům serverů — HPE, Lenovo, Supermicro, Gigabyte. A probereme také novinky ze světa superpočítačů a AI.

Program

  • 15:00 Novinky v oblasti HPC a NVIDIA produktech

    Kamila Jeřábková, Lukáš Vach, Jiří Ševčík, Petr Plodík — M Computers

    • novinky ze světa HPC, TOP500, procesory, akcelerátory, networking
    • porovnání aktuálních CPU Intel a AMD, výhled do budoucna
    • architektura NVIDIA Ampere — NVIDIA A100, technologie, produkty, ceny
    • novinky v NVIDIA GPU Cloudu (NGC)
  • 17:30 Diskuse a večeře v Pivovaru Spojovna

    Diskuse nad možnými případy nasazení nových NVIDIA produktů v nedaleké restauraci Pivovar Spojovna.

Termín

  • úterý 11.srpna 2020 15:00

    M Computers, Roztylská 1860/1, Praha 4 — Chodov

Registrace

    Společnost M Computers zastupuje společnost NVIDIA na českém trhu v Enterprise oblasti výpočetních akcelerátorů a AI systémů. V loňském roce získala jako první společnost ve střední a východní Evropě nějvýšší status ELITE PARTNER a zároveň i dvě ocenění NVIDIA AI Innovator a NVIDIA AI Champion.

    NVIDIA Elite Partner